maanantai 24. elokuuta 2015

Päivä 3: Hellepäivä Tampereella

Tänään lähdettiin parin päivän reissulle Tampereelle veljeäni ja hänen ihanaa tyttöystäväänsä katsomaan. Hellepäivän kunniaksi päätin laitaa Japanista löytämäni kesähatun päähäni. Ihastuin Tokion reissulla paikallisten käyttämiin olkihattuihin, mutta jouduin etsimään sopivaa hattua koko reissun ajan. Onneksi nuo helteet löysivät lopulta tiensä tänne Suomeenkin (:


(c) Jutta Rauvala

Tänään kuvat otti pieni ihanuus nimeltä Jutta. Olin itsekkin hyvin yllättynyt kuinka tyylikkäältä näytän tässä kuvassa!

(c) Jutta Rauvala

Jalkineina toimi taas KUULA + JYLHÄN avokkaat. Tässä hieman parempi kuva upeista kengistä. Materiaalina kengissä on käytetty nahkaa ja hevosen harjaa. Rakastuin kengissä juuri niiden pirteään värityskeen ja hevosen harjaan, joka tekee kengistä uniikit. 
Tarkoitukseni on tallentaa tänne vuoden ajan myös kaikki asuostokseni. Massatuotannon ketjuliikkeistä minulla ei ole aikomusta enää tehdä ostoksia, muuten kuin ehkä harvinaisissa hätätapauksissa. Hyvän meiningin designpuodeissa ajattelin silti jatkaa asiointia sen verran kuin tarve vaatii, ja opiskelijan budjetti antaa periksi. Kirpputoreilla ja second hand -putiikeissa saa myös käydä samaan malliin (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti