sunnuntai 23. elokuuta 2015

Päivä 1 ja 2: Esittelyssä mekko

Nyt on vaihdettu mekko päälle ja olo on samalla hämmentynyt, mutta samalla hieman huojentunut siitä, ettei tarvitse nyt vahän aikaan stressata asuvalinnoista. Mekon päällepisto tapahtui siis lauantaina 22.8.2015 ja otti juhlallisesti paikkansa junan vessassa Riihimäen tienoilla.

Mekko on mustasta puuvillasta valmistettu, ja käytin mallissa mekon peruskaavoja. Tein muutamalla tavalla mahdolliseksi mekon ulkonäön muuttamisen, mutta näistä kerron sitten myöhemmin. Olemme tällä hetkellä lomailemassa etelässä, joten postaukset saattavat olla tämän viikon ajan hieman lyhkäsempiä. Lomasta johtuen laitan tänään myös ensimmäisen kahden päivän kuvat.

Päivä 1

Päivä kului Helsingin keskustaa kiertäessä ja illan juhla-asua kootessa. Limetinvihreä samettinen kimono, josta olen unelmoinut jo kauan löytyi Zarasta. Kengät taas ovat Kuula+Jylhän käsialaa. Olen jo kauan ihaillut tyttöjen upeita kenkiä, ja nyt kesätöistä keräämästä kassasta päätin sijoittaa osan Suomessa ja Tallinnassa valmistettuihin kenkiin. Olin taas tapani mukaan maailman huonoin päätösten tekijä, mutta onneksi tytöt olivat hyvin ymmärtäväisiä. Lopulta päädyin sandaalien sijasta Wild King loaferin tyylisiin avokkaisiin ja täytyy sanoa että olen hyvin tyytyväinen valintaani. Kiitos tytöille vielä valtavasti kärsivällisyydestänne ja avuliaisuudestanne! (:
Illalla sitten lähdimme juhlistamaan erään ihanan naisen syntymäpäiviä Teurastamolle ja hauskaa oli!

Päivä 2

Päivä lähti käyntiin auringon paisteella ja kupillisella kahvia. Alkupäivään ei oikein mitään jännittävää kuulunutkaan, mutta illemmalla lähdimme huvittelemaan Linnanmäelle muutamaksi tunniksi. Itse en uskaltautunut muuhun kuin vanhaan vuoristorataan ja rakettiin, mutta niissä olikin kyllä tarpeeksi hauskaa jännitystä! 
Tänään oli mekon lisäksi päällä KIKSin kierrätyskankaasta valmistettu hame. Hameen on suunnitellut ja valmistanut Oululainen Katja Iljana, joka valmistaa upeita kierrätysvaatteita. Saavuimme sen verran myöhään majapaikkaamme, joten joudun pahoittelemaan hyvin huonolaatuisesta kuvasta.

Vielä ei ainakaan ole saman vaatteen pitäminen alkanut kyllästyttää, joten so far so good. Kommentoimalla voi laittaa kysymyksiä, jos tulee jotain mieleen (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti