torstai 27. elokuuta 2015

Päivä 6: Legginseistä asiaa

Tänään on pyöritty ympäri Helsingin keskustaa ja käyty samalla läpi Helsingin ravintoloita. Alkuillasta käväistiin katsastamassa yksi Helsingin monista baarivisoista Ølhus Københavnessa. Itse en tiennyt yhtään mitään (ja saavuinkin paikalle puolivälissä), mutta silti tiimimme tuli neljänneksi! Myöhemmin tapasin vanhan ystävän ja kävimme syömässä uudessa lempparissani, FAFA'S:ssa (:


Tänään päällä oli taas Zarasta ostamani samettikimono. Tämä ostos hieman hävettää, sillä tarkoituksenani oli alunperin tehdä kyseinen samettikimon itse. Rovaniemeltä ei kuitenkaan löytynyt sopivaa kangasta, joten päätin ostaa sen valmiina. Materiaali tässä vaatekappaleessa ei ole täysin toivoton, joten toivon ettei kimono hajoa aivan heti käsiin. Toivon myös, että tämä olisi yksi niistä harvoista vaatteista, mitä tulen ostamaan ketjuliikkeistä tulevana vuonna. Ideana olisi ommella tähän kimonoon hapsut, jos löydän sopivan pituiset.


Sään hieman viiletessä päätin käydä hakemassa Anttilasta muutamat parit legginsejä. Itse olen suurkuluttaja kun kyseeseen tulevat sukkahousut ja legginsit. Jotkut parit saattavat rikkoutua jo ensimmäisellä kerralla... Viime vuonna eräs ystäväni vinkkasi, ettei vaateketjuista kannata ostaa kyseisiä tuotteita, sillä ne on valmistettu kulumaan nopeammin. Parhaat sukkahousut löytyvät siis marketin hyllyiltä. Viimeksi ostamiini Norlynin legginseihin taisi tulla yksi reikä, mutta materiaali pysyi paljon siistempänä. Halvemmat parit tuppaavat nimittäin nukkaantumaan ja ulkonäöstä tulee epäsiisti. Katsotaan siis miten näille seuraaville käy. Ostin 60 denin legginsit tämänhetkiseen arkeen ja vielä 100 denin parin vähän kylmemmille ilmoille. Norlyn on kuitenkin kotimainen merkki, joten uskon näiden kestävän minunkin käytössä kauemmin, kuin viikon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti