perjantai 28. elokuuta 2015

Päivä 7

Tänään on ollut kovin kulttuurintäyteinen päivä! Päivällä kävimme Ateneumissa katsomassa Tarujen kansat -näyttelyn. Monet taideteoksista olivat henkeäsalpaavia ja olin hyvin inspiroitunut erityisesti pohjoista mytoligiaa käsittelevistä maalauksista. Myös upeat pohjoisen luontoa kuvaavat maalaukset olivat suosikkejani. Näyttely on Ateneumissa vielä syyskuun loppuun saakka, joten kannattaa käydä katsomassa, jos kuljette Helsingin suunnalla. 
Illemmalla kävimme katsomassa tänään ensi-iltaan tulleen Disney Pixarin elokuvan nimeltään "Inside Out". Elokuva on pyörinyt jo jonkin aikaa muualla maailmaa ja saanut erittäin hyvät arvostelut, eikä syyttä. Suosittelen lämpimästi tätä  elokuvaa kaikille, jotka haluavat itkeä ja nauraa kerrankin oikein kunnolla!



Tänään päällä oli keväällä kirpparilta löytynyt sifonkitunika. Tunikan käyttäminen tuntui hieman hölmöltä, sillä se peitti miltei koko mekon. Päädyin kuitenkin siihen tulokseen, että koska läpikuultavaa sifonkitunikaa ei voisi pitää ilman mekkoa, niin se on okei käytettäväksi. Huomenna on Helsingin siivouspäivä ja nyt jo vähän jännittää, mitähän kaikkea jännää sieltä löytyykään! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti